8 Mayıs 2014 Perşembe

Space Engineers Güncelleme 01.029 Gruplandırma

Merhaba mühendisler! İşte yine yeni bir güncelleme ile karşı karşıyayız. Gerekli bir güncelleme. Uzun zamandır bunu bekliyordum. Nihayet bu güncelleme de gelmiş bulundu. Gittikçe eksiklerimiz kapanıyor. Kısaca bahsedelim bu güncellemeden.


Artık kontrol panelinden bir nesnenin kontrolünü yaparken birden fazla nesneyi SHIFT  veya CTRL tuşları ile seçebiliyorsunuz. Bunları tek bir grup haline getirebiliyorsunuz. O gruplara istediğiniz ismi verebiliyorsunuz.
İniş takımını da artık kontrol panelinden açıp kapatabilir ve gruplandırabilirsiniz.
Ayrıca motoru kolayca tersine çevirebilmek için kontrol paneline buton eklenmiş. Böylece hangar kapıları gibi şeyler yaparken açıp kapatmak kolay olacak.  Ayrıca görünürde olan bir çok bug düzeltilmiş ama performans eskisi gibi iyi değil gibi geldi bana. Ama bunun dışında güzel bir güncelleme ve gerekli bir güncelleme olmuş. İşte bu da video. Daha iyi anlamanız için.


2 Yorum :

  1. Merhabalar , gerçekten çok güzel ve bilgilendirici bir blog . Öncelikle basarilarinizin devamini dilerim. Benim kisaca eğer mümkünse bir ricam olacak oyunda henüz yeniyim 2 gündür oynayabiliyorum ancak ilk yazinizda belirttiğiniz gibi gerçekten afallamiş durumdayim. Ögrenme asamasindayim diyebiliriz . Ricam ise geniş kapsamli bir rehber nasil oynanacağina dair veya gemi,istasyon vs. inşa kisminda gerekli olan materyaller ve bunlarin üretimi gibi . Tutorial videolar var dediğiniz gibi ama bazen yetersiz ya da zaman zaman çok sıkıcı olabiliyor ve özellikle benim gibi ilk kez sandbox tecrubesi yasayan arkadaslar gercekten problemlerle karşilasabiliyor . Eğer olumlu düşünürseniz bende elimden geldiğince yardimci olmaya çalisirim ve yararli bir rehber gibi birşey oluşturulabilir . Uzun oldu ama teşekkürler böyle bir blog için.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili @alper ekici, yorumun için teşekkür ederim ve tabi ki de ilgin için. Sana biraz da cevaben bu linkteki yazıyı okumanı isterim.

    http://spaceengineerstr.blogspot.com.tr/2014/07/heavy-armor-texture-mod-space-engineers.html

    YanıtlaSil

Lütfen sorularınızı açık ve net bir şekilde sorduğunuzdan emin olun. Bazı soruların cevaplarını bilmiyor olabilirim. Nihayetinde ben de insanım. Ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım. Yanlışlarımı düzeltmekten çekinmeyin ve lütfen küfürlü ve hakaret söylemleri içeren yorumlar göndermeyin.